Revision

Revision er et ansvarsfuldt og vigtigt område. Tilrettelægges dette ikke ordentligt i samarbejde med kunden, kan prisen hurtigt løbe op. Til hjælp for kunderne har vi udarbejdet en check-liste til, hvordan man nemmest muligt nedbringer sine omkostninger til revision. Vi har stor erfaring med dette og anviser gerne en løsning med en fast pris for arbejdet.

Revision er idet næsten udelukkende for meget store virksomheder da kravene til revision og dermed til kunderne stiger voldsom grundet de mange sager om svindel og skatteundragelse.


Revision gennemføres ud fra den kvalitetsstyring af lovgivningsmæssig styring om revision i Danmark

Revisionen udføres efter danske revisionsstandarder.

Udvidet gennemganganvendes i næsten alle SMV virksomheder og har erstattet den meget dyre revision der konstant vokser i omfang og pris.

Udvidet gennemgang er godkendt på lige fod med revision da sikkerheden er høj og arbejdet også betydeligt her, men dog til mere humane priser.

Aftalte arbejdshandlingerer en mulighed der hvor de to foregående ikke skal anvendes. Herved kan man nå stor sikkerhed på dele af regnskabet og bruges meget tit der hvor banken kræver revision af varelager, debitorer eller tilsvarende. Man kan derved får gode revisionsbeviser til den der ønsker det uden at det koster lige så meget som udvidet gennemgang eller revision

Vi vejleder gerne om mulighederne

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig

Med os som revisor holdes revisionsomkostningerne nede. Lyder det som noget for dig, så kontakt os for at høre nærmere om vores virksomhed, vores priser og om, hvad vi kan tilbyde. 

Vi står klar til at besvare alle spørgsmål, såsom hvad revision koster.

Du kan ringe til os på telefon 39 61 06 88 eller skrive til vores e-mail info@revision-data.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Kredit rating: AAA Sølvvurdering = AAA 5 år i træk.

(Kun cirka 0,4% af alle danske virksomheder opnår dette)

KONTAKT

​Revision & Data A/S 

Hellerup

Lyngbyvej 225, 2900 Hellerup 

Køge

​Gammel Hastrupvej 19, 4600 Køge

CVR: 12475780

Telefon: 39 61 06 88 

E-mail: info@revision-data.dk 

Fax: ​39 61 06 89

ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag: 09.00 – 16.00

Fredag: 09.00 – 13:00

OM ​Revision & Data A/S

Blev stiftet 8. august 1988 af direktør og registreret revisor Steen Bo Petersen, der i alle år har været ejer og direktør i selskabet.