✓ 25 års erfaring

✓ Attraktive priser

✓ Registreret revisor

​Kreditrating: AAA sølvvurdering = AAA 5 år i træk

(Kun cirka 0,4% af alle danske virksomheder opnår dette)

Vision

Steen Bo Petersens vision med Revision & Data A/S er - og har altid været - at drive en revisorvirksomhed med kvalitet for øje samt en fast og stabil kundekreds. Samtidig er det visionen at skabe en arbejdsplads med tilfredse medarbejdere, der vælger at blive i virksomheden år efter år og i sidste ende bliver medejere af virksomheden.​

Firmaets vision er at opnå en arbejdsplads, hvor man kan forene familie-, fritids- og arbejdsliv. Det betyder, at firmaet lægger stor vægt på, at virksomheden kan drives uden overarbejde, idet det overarbejde, der forekommer, sker på helt frivillig basis for de medarbejdere, der måtte ønske det.

Prismæssigt har virksomheden valgt at lægge sig i et meget konkurrencedygtigt prisleje med en filosofi om, at ved brug af struktureret tilrettelæggelse, de nyeste it-hjælpemidler samt engageret ledelse og medarbejdere, vil det være en overskudsgivende virksomhed på foranstående præmisser. Dette er nået til overmål.

Selskabets vision er at beholde selskabet i samme størrelse personale- og kvadratmetermæssigt i de nuværende lokaler, idet virksomheden passer til den meget store kundegruppe, der netop benytter sig af kun godkendte revisorer i denne prisklasse.

Modsat andre virksomheder er det vor klare vision at vi skal være tilgængelige. Vi træffes og tager telefonen uden lange køer. Vi svarrer på mail fra vore kunder daglig eller senest dagen efter på såvel mail som på tlf.

​Revision & Data A/S  |  Lyngbyvej 225, 2900 Hellerup  |  CVR: 12475780  |  Telefon: 39 61 06 88  |  E-mail: info@revision-data.dk  |  Fax: ​39 61 06 89