Vision

Steen Bo Petersens vision med Revision & Data A/S er - og har altid været - at drive en revisorvirksomhed med kvalitet for øje samt en fast og stabil kundekreds. Samtidig er det visionen at skabe en arbejdsplads med tilfredse medarbejdere, der vælger at blive i virksomheden år efter år og i sidste ende bliver medejere/Partner i/ af virksomheden.​

Firmaets vision er at opnå en arbejdsplads, hvor man kan forene familie-, fritids- og arbejdsliv. Det betyder, at firmaet lægger stor vægt på, at virksomheden kan drives uden overarbejde, idet det overarbejde, der forekommer, sker på helt frivillig basis for de medarbejdere, der måtte ønske det.

Prismæssigt har virksomheden valgt at lægge sig i et meget konkurrencedygtigt prisleje med en filosofi om, at ved brug af struktureret tilrettelæggelse, de nyeste it-hjælpemidler samt engageret ledelse og medarbejdere, vil det være en overskudsgivende virksomhed på foranstående præmisser. Dette er nået til overmål.

Selskabets vision er at beholde selskabet i samme størrelse personale- og kvadratmetermæssigt i de nuværende lokaler, idet virksomheden passer til den meget store kundegruppe, der netop benytter sig af kun godkendte revisorer i denne prisklasse.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig

Med os som revisor holdes revisionsomkostningerne nede. Lyder det som noget for dig, så kontakt os for at høre nærmere om vores virksomhed, vores priser og om, hvad vi kan tilbyde. 

Vi står klar til at besvare alle spørgsmål, såsom hvad revision koster.

Du kan ringe til os på telefon 39 61 06 88 eller skrive til vores e-mail info@revision-data.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Kredit rating: AAA Sølvvurdering = AAA 5 år i træk.

(Kun cirka 0,4% af alle danske virksomheder opnår dette)

KONTAKT

​Revision & Data A/S 

Hellerup

Lyngbyvej 225, 2900 Hellerup 

Køge

​Gammel Hastrupvej 19, 4600 Køge

CVR: 12475780

Telefon: 39 61 06 88 

E-mail: info@revision-data.dk 

Fax: ​39 61 06 89

ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag: 09.00 – 16.00

Fredag: 09.00 – 13:00

OM ​Revision & Data A/S

Blev stiftet 8. august 1988 af direktør og registreret revisor Steen Bo Petersen, der i alle år har været ejer og direktør i selskabet.