✓ 25 års erfaring

✓ Attraktive priser

✓ Registreret revisor

Vision

Steen Bo Petersens vision med Revision & Data A/S er og har været at drive en revisorvirksomhed med kvalitet for øje og en fast og stabil kundekreds. Samtidig er/var det visionen at skabe en arbejdsplads med tilfredse medarbejdere, der vælger at blive i virksomheden år efter år og i sidste ende gennem årene at blive medejer af virksomheden.​

Firmaets vision er at opnå en arbejdsplads, hvor man kan forene familie-, fritids- og arbejdsliv. Det betyder, at firmaet lægger stor vægt på, at virksomheden kan drives uden overarbejde, idet det overarbejde, der forekommer, sker på helt frivillig basis for de medarbejdere, der måtte ønske det.

Prismæssigt har virksomheden valgt at lægge sig i en meget konkurrencedygtig timepris med en filosofi om, ved brug af struktureret tilrettelæggelse, de nyeste it-hjælpemidler og engageret ledelse og medarbejdere, at det da vil være en overskudsgivende virksomhed på foranstående præmisser. Dette er nået til overmål.

Selskabets vision er at beholde selskabet i samme størrelse personale- og kvadratmetermæssigt i de nuværende lokaler, idet virksomheden passer til den meget store kundegruppe, der netop benytter sig af kun godkendte revisorer i denne prisklasse.

​Revision & Data A/S  |  Lyngbyvej 225, 2900 Hellerup  |  CVR: 12475780  |  Telefon: 39 61 06 88  |  E-mail: info@revision-data.dk  |  Fax: ​39 61 06 89