Revision & Datas har brede kompetencer inden for revisorfaget

Med mere end 25 års erfaring i branchen kan Revision & Data varetage en lang række opgaver inden for revision og bogføring. Vi har afdelinger i Hellerup og Solrød, hvorfor vi kan betjene kunder i hele Nordsjælland samt både København og Storkøbenhavn. ​Hos os er du  altid sikker på at få personlig betjening og professionel hjælp.

Her på siden kan du læse mere om, hvad vores revisorfirma kan tilbyde din virksomhed.

Bogføring

Vi tilbyder alle former for bogføring specificeret i en lang række løsninger.

Bogføring efter bilag

Her modtager vi bilagene, der kan afleveres i samme orden, som de fremkommer på bankens kontoudtog,  sammen med en CSV-fil, hvorefter vi udarbejder en bogføring, kontere bilagene, afstemmer bank, løn, debitorregnskab og endelig udarbejdelse af balance med tilhørende kontokort.

Bogføring via elektronisk kasserapport

For vores faste kunder har vi et tilbud om en gratis elektronisk kasserapport med tilhørende speciallavet kontoplan, der passer til branchen. Denne muliggør en stor prismæssig besparelse for kunden. Efter et ganske kort kursus vil enhver være i stand til at benytte denne.

Idéen med denne er, at alle data, der indtastes, kan genbruges i revisionsfirmaets programmer. Vi orienterer gerne nærmere herom.

Eget bogføringssystem

Vi kender og arbejder med alle bogføringssystemer. Ved udarbejdelse af regnskab afleveres balance med tilhørende kontokort, bilag og revisormappe, i hvilken alle afstemninger er indsat.


Vi udarbejder herefter årsregnskaber og revisionsprotokol m.v., således virksomheden får alle dokumenter færdiggjort.  Vi påtager os opgaven med at få disse retur og videresendt til myndigheder m.v.

Revision

Revision er et ansvarsfuldt og vigtigt område. Tilrettelægges dette ikke ordentligt i samarbejde med kunden, kan prisen hurtigt løbe op. Til hjælp for kunderne har vi udarbejdet en check-liste til, hvordan man nemmest muligt nedbringer sine omkostninger til revision. Vi har stor erfaring med dette og anviser gerne en løsning med en fast pris for arbejdet.

Årsregnskaber og årsrapporter

Årsrapporter opstilles i henhold til den til enhver tid gældende årsregnskabslov.

Revision
Revision gennemføres ud fra den kvalitetsstyring af lovgivningsmæssig styring om revision i Danmark. Revisionen udføres efter danske revisionsstandarder.

BUDGETTER

Vi tilbyder assistance ved drift og likviditetsbudget til brug ved opstart og løbende drift af virksomheder. Vi udleverer gerne et grundmodul i Excel, så indehaver selv kan fremkomme med flest mulige oplysninger for at billiggøre budgettet.

Økonomisk rådgivning

Vi yder alle former for økonomisk rådgivning, herunder information  om muligheder ved investering, finansiering, realkreditbelåning, banklån, pantebrevs lån eller andre former for finansiering.​ 

Det kan blandt andet være i forbindelse med:

  • Rådgivning om ejendomsinvestering
  • Køb og salg af virksomheder​
  • Skatteplanlægning
  • Forældrekøb​

​Ejendomsadministration

Vi administrerer i dag en række ejendomme, tilrettelægger og udfører den daglige administration, der slutter med en bogføring og et endeligt årsregnskab. Vi har et stort antal andelsboligforeninger, ejerforeninger og fællesskaber m.v. i vores portfolio.

Andelsboligregnskaber

Vi udarbejder andelsbolig- og ejerforeningsregnskaber ud fra foreningernes egen bogholderifunktion, uanset om dette er med aflevering af bilag, føring af kasserapport, eget bogføringsprogram, eller vi overtager hele administrationen.​

Lønassistance

Revision & Data A/S arbejder med alle former for lønassistance og benytter alle programmer, der på nuværende tidspunkt er tilgængelige på markedet.

Vi har indgået samarbejde med Dataløn, idet vi er lønadministrator for et stort antal virksomheder og opnår på den måde, at virksomhederne ikke betaler almindeligt abonnement og dermed får fordel af det store antal kunder og medarbejdere hos os.

Bogholderiassistance

Vi påtager os gerne føring af hele bogholderiet, herunder indtastning, kontering og afstemning af bilag. Vi har her en række forskellige muligheder:

  • Bogføring efter bilag
  • Bogføring via elektronisk kasserapport​
  • Eget bogføringssystem/CSV-fil
  • Revision og udvidet gennemgang​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!

 
 
 
 
Evt. vedhæft billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig

Med os som revisor holdes revisionsomkostningerne nede. Lyder det som noget for dig, så kontakt os for at høre nærmere om vores virksomhed, vores priser og om, hvad vi kan tilbyde. 

Vi står klar til at besvare alle spørgsmål, såsom hvad revision koster.

Du kan ringe til os på telefon 39 61 06 88 eller skrive til vores e-mail info@revision-data.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Kredit rating: AAA Sølvvurdering = AAA 5 år i træk.

(Kun cirka 0,4% af alle danske virksomheder opnår dette)

KONTAKT

​Revision & Data A/S 

Hellerup

Lyngbyvej 225, 2900 Hellerup 

Køge

​Gammel Hastrupvej 19, 4600 Køge

CVR: 12475780

Telefon: 39 61 06 88 

E-mail: info@revision-data.dk 

Fax: ​39 61 06 89

ÅBNINGSTIDER

Mandag-torsdag: 09.00 – 16.00

Fredag: 09.00 – 13:00

OM ​Revision & Data A/S

Blev stiftet 8. august 1988 af direktør og registreret revisor Steen Bo Petersen, der i alle år har været ejer og direktør i selskabet.